Hi-Tea PPKM N.Sembilan Jalin Silaturahim Pesara-Generasi Muda

Hi-Tea PPKM N.Sembilan Jalin Silaturahim Pesara-Generasi Muda

SEREMBAN, 07 MAC – Jamuan Hi-Tea Seribu Kenangan anjuran Persatuan Pesara Kerajaan Bahagian Negeri Sembilan (PPKM NS) dengan kerjasama Skuad Sayang Veteran (S2V) telah diadakan di Dewan Kompleks Belia dan Sukan, Paroi, hari ini.

Menteri Besar Negeri Sembilan, YAB Dato’ Seri Utama Haji Mohamad Haji Hasan hadir merasmikan majlis ini yang dihadiri kira-kira 350 tetamu terdiri daripada ahli-ahli PPKM NS seluruh daerah Negeri Sembilan dan ahli-ahli Veteran Negeri Sembilan.

Dalam ucapannya, Menteri Besar berharap agar jalinan yang baik di antara Penjawat Awam baik dari generasi lama mahupun generasi baharu dapat meningkatkan keharmonian dan hidup secara aman damai khususnya di Negeri Sembilan.

Ia selaras dengan objektif pelaksanaan majlis ini yang bermatlamat untuk menjalin hubungan Silaturahim antara pesara dan generasi muda serta memperkenalkan PPKM kepada masyarakat Negeri Sembilan selain sebagai inisiatif mencari dana penubuhan tabung Khairat Kematian dan membaik pulih bangunan PPKM.

Turut hadir, Presiden PPKM, Tan Sri Wan Mahmud Pawan Teh; Yang Dipertua PPKM NS, Tuan Haji Abdul Khalil Abd Rahim dan Naib Yang Dipertua PPKM NS, Puan Hajah Maimon Shamsudin.